Blog

Pasurite e paluajtshme, si investim!

 Covid -19 ishte nje shenjues i rendesishem ne jeten e secilit prej nesh per shkak se...
Continue Reading

Si funksionon sistemi i shtijes dhe blerjes se pronave ne Shqiperi kur i drejtoheni nje agjensie?

Ka kaq shume agjenci per shitjen dhe blerjen e pronave ne Shqiperi vitet e fundit, por...
Continue Reading

Disa këshilla për ngjyrat e secilës dhomë të shtëpisë

Me nderrimin e stineve na lind deshira per ndryshime ne jeten tone. Ndryshime qe kane te bejne...
Continue Reading

Në cilin qytet do te donit te jetonit?

{:sq}Le të ëndërrojmë për pak momente! Nëse do të kishit mundësi të jetonit ku te...
Continue Reading

Cilat jane zonat me shkollat me te mira?

Po mendoni per te marre nje shtepi te re? Por krahas ambjenteve te pershtatshme dhe cmimit te...
Continue Reading

Toke ne shitje ne Llaman Himare 45€/m2

{:sq}Toke ne shitje ne Llaman Himare. Toka ka nje siperfaqje prej 74 000m2. Toka ndodhet prane...
Continue Reading

Learn The Truth About Real Estate Industry

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis mollis et sem sed sollicitudin....
Continue Reading

Compare listings

Compare