Në cilin qytet do te donit te jetonit?

Në cilin qytet do te donit te jetonit?

Le të ëndërrojmë për pak momente!

Nëse do të kishit mundësi të jetonit ku te dëshironi, arkitektura dhe jeta kulturore e cilit qytet te botës ju tërheq?

 

 

img

Dilejda Karaj

Related posts

Disa këshilla për ngjyrat e secilës dhomë të shtëpisë

Me nderrimin e stineve na lind deshira per ndryshime ne jeten tone. Ndryshime qe kane te bejne me...

Continue reading
by Dilejda Karaj

Cilat jane zonat me shkollat me te mira?

Po mendoni per te marre nje shtepi te re? Por krahas ambjenteve te pershtatshme dhe cmimit te mire,...

Continue reading
by Dilejda Karaj

Cilat jane zonat me te mira per te jetuar ne Tirane? Ju lutem jepni mendimin tuaj :)

...

Continue reading
by admin

Join The Discussion

twenty + five =