Ne jemi nje agjensi e pasurive të patundshme qe u ofrojme sherbimin me te mire ne tregun e pronave.
Nese jeni ne kerkim te nje shtepie apo te nje mundesie investimi, FFimobiliare ju ofron shumellojshmeri zgjedhjesh ne website-in tone.

Praktikat tona te real estatit konsistojne ne vite te tera pune, eksperience, integriteti dhe vendosmerie per te ofruar nje sherbim te shkelqyer per shitesit dhe bleresit tone.

Ne jemi te vendosur per t’u ofruar klienteve siguri ne proceset e dokumentimit, transaksioneve, duke patur nje vemendje te madhe ne detajet dhe kohen e kryerjes se veprimeve.
 Ne jemi ketu per te mbrojtur interesat tuaja duke patur nje botekuptim te qarte te ndryshimeve qe ndodhin ne tregun e pasurive te patundshme.

Na telefononi ne cdo kohe! 

Fabjan Resulaj
Co-Founder

florian

Florjan Resulaj
Co-Founder

Stafi Tirane

Igli Molla
Agjent Real Estate

Yrmela Kaso
Agjente Real Estate

Regina Bajramaj
Agjente Real Estate

Xheni Tashi
Manaxhere Shitjesh

Denisa Stoja
Agjente Terreni

Klejda Skura
Asistente Zyre

Donalda Kajo
Agjente Terreni

Erald Juka
Agjent Terreni


Katerina Tuga

Agjente Terreni

Stafi Durres

Elena Dogani
Agjente Terreni

Dilejda Karaj
Administratore

Jetlir Manga
Agjent Real Estate

Mario Marini
Agjent Real Estate

Jolian Tole
Agjent Real Estate

Indrit Mjeda
Menaxher Shitjesh

Marsel Blaka

Agjent Shitjesh

Donika Xhari
Agjente Shitjesh

Jonida Hida
Agjente Shitjesh

Irini Limka
Agjente Shitjesh

 Sherbimet Shitje, Blerje, Qera me te mira ne Shqiperi.

Vendndodhja e zyres ne Tirane

Vendndodhja e zyres ne Durres