Toke ne shitje ne Llaman Himare 45€/m2

Toke ne shitje ne Llaman Himare 45€/m2

Toke ne shitje ne Llaman Himare. Toka ka nje siperfaqje prej 74 000m2. Toka ndodhet prane autostrades dhe ka dhe nje pamje te mrrekullueshme perball detit Jon. Toka ka dokumentacjon te rregullt.

 

IMG_1228_resized IMG_1217_resized

Na kontaktoni per me shume informacjone.
Fabjan Resulaj
call +355 (0)69 85 48 550
email ffimobiliare@gmail.com

img

admin

Related posts

Si funksionon sistemi i shtijes dhe blerjes se pronave ne Shqiperi kur i drejtoheni nje agjensie?

{:sq}Ka kaq shume agjenci per shitjen dhe blerjen e pronave ne Shqiperi vitet e fundit, por...

Continue reading
by Dilejda Karaj

Toke bujqesore 46.62 hektare -Fier

{:en}Property is located in Fier, Albania. The property is situated along the coast. This land is...

Continue reading
by admin

40 hektare toke ne Durres me 2 euro/m2

{:en}Now it is the best time to invest in Albania. If you are looking for the right opportunity...

Continue reading
by admin

Join The Discussion

4 × 4 =