Cilat jane zonat me shkollat me te mira?

Cilat jane zonat me shkollat me te mira?

Po mendoni per te marre nje shtepi te re? Por krahas ambjenteve te pershtatshme dhe cmimit te mire, ajo qe ju shqeteson eshte edhe vendodhja. Femijet tuaj meritojne shkollat me te mira, me staf te kualifikuar, por duhet te jene edhe sa me prane shtepise.

 

Ju lutem jepni mendinim tuaj, cilat jane zonat me shkollat me te mira ne qytetin tuaj.

img

Dilejda Karaj

Related posts

Disa këshilla për ngjyrat e secilës dhomë të shtëpisë

Me nderrimin e stineve na lind deshira per ndryshime ne jeten tone. Ndryshime qe kane te bejne me...

Continue reading
by Dilejda Karaj

Në cilin qytet do te donit te jetonit?

{:sq}Le të ëndërrojmë për pak momente! Nëse do të kishit mundësi të jetonit ku te...

Continue reading
by Dilejda Karaj

Cilat jane zonat me te mira per te jetuar ne Tirane? Ju lutem jepni mendimin tuaj :)

...

Continue reading
by admin

One thought on “Cilat jane zonat me shkollat me te mira?”

  • alberti

    28/03/2017 at 4:50 pm

    shkollat me te mira jane ne tirane Europiani,Luarasi,

    Reply

Join The Discussion

13 + 9 =