Si funksionon sistemi i shtijes dhe blerjes se pronave ne Shqiperi kur i drejtoheni nje agjensie?

Ka kaq shume agjenci per shitjen dhe blerjen e pronave ne Shqiperi vitet e fundit, por qytetaret ende hezitojne qe t’ja besojne pronen nje agjencie, mbase per shkak te mungeses se informacionit per menyren e funksionimit te tyre.
Disa vite me pare, kur sapo kisha filluar pune ne FF Imobiliare, miqte e mi me pyesin se cfare bene nje agjenci imobiliare? Shume pak prej tyre kishin degjuar qe ekziston nje agjenci qe ta bene punen shume me te lehte.
Nese ju i drejtoheni nje agjencie imobiliare per te shitur apo dhene me qera pronen tuaj, agjencia do te kujdeset qe te shperndahet informacioni, por duke ruajtur edhe privatesine tuaj.
Nese deshironi te blini nje prone, nje agjent i FF Imobiliare do te kuptoj menjehere se cfare ju duhet dhe do te vihet ne pune qe te gjej pronen me te pershtatshme per ju, duke patur gjithmone prioritet kerkesat e mundesite e secilit klient.
Pa mendoni pak … dite qe behen jave, e jave qe behen muaj duke kerkuar per shtepine e endrrave, kohe e shpenzuar me telefonata e shetitje ne rrugicat e qytetit dhe jo vetem qe nuk bindemi per asnje prone, por gjerat behen edhe me te veshtira pasi keni pare aq shume.
Te gjitha keto mund te shmangen, nese i drejtohemi nje agjencie imobiliare.
Ju do te fitoni kohe dhe mbi te gjitha do te keni siguri per dokumentacionin e pronave tuaj, sepse edhe per kete mendon FF Imobiliare.

Join The Discussion

Compare listings

Compare