Pasurite e paluajtshme, si investim!

 Covid -19 ishte nje shenjues i rendesishem ne jeten e secilit prej nesh per shkak se per here te pare ne jete, pothuajse e gjithe bota humbi lirine e saj, sigurine per vazhdimesi, prej nje armiku te padukshem. 

 E vetmja gje qe na kerkohej ne ate periudhe por edhe ne vazhdim, ishte te qendronim sa me shume ne shtepi, per te mbrojtur veten dhe te afermit. Puna, blerjet, cdo gje behej nga shtepia dhe ne u kujtuam se sa e rendesishme eshte kjo e fundit, streha jone e sigurte.  

Ne momente te tilla kritike, njeriu fillon mendon se cfare do te bej ndryshe per te permisuar jeten e tij, ku duhet te investoj qe te marre fryte te shendetshme ne cdo kohe. Dhe ketu fillon mendon per tregun e pasurive te paluajtshme. 

Cilet jane njerezit qe marrin te ardhura duke qendruar ne shtepi, pa punuar? Pronaret e pasurive te paluajtshme!!

 Duke marre parasysh qe gati 90% e miliarderve ne bote, jane bere te tille duke zoteruar pasuri te paluajtshme, secili nga ne, qe ka ne mendje te beje nje investim, duhet ta mendoj seriozisht kete opsion. 

 Ish Presidenti i Shteteve te Bashkuara te Amerikes eshte shembulli me i mire se si nepermjet pasurive te paluajtshme mund te behemi Miliarder. Trump e filloi karrierën e tij në biznes, si trashëgimtar i pronave të lëna nga babai i tij, atij dhe vëllezërve të tjerë. Në një deklaratë ai ka thënë se e ka filluar karrierën e tij me një borxh prej 1 milion dollarësh prej babait, ndersa sot gezon nje perandori te tere, prej te ciles eshte ndertuar pothuajse në cdo qytet kryesor të SHBA një godinë e lartë e organizatës Trump.

Duke zoteruar 1, 2 apo me shume pasuri te paluajtshme, ju mund ti shfrytezoni ato per qiradhenie dhe te keni te ardhura te sigurta pergjithmone. Vlera e tyre rritet cdo dite, prandaj duhet te mendojme afatgjate kur investojme. 

Join The Discussion

Compare listings

Compare