saranda

Toke ne shitje ne Llaman Himare 45€/m2

{:sq}Toke ne shitje ne Llaman Himare. Toka ka nje siperfaqje prej 74 000m2. Toka ndodhet prane autostrades dhe ka dhe nje pamje te mrrekullueshme perball detit Jon. Toka ka dokumentacjon te rregullt.   Na kontaktoni per me shume informacjone. Fabjan Resulaj call +355 (0)69 85 48 550 email [email protected] {:}{:en}Land for sale in front of the Ionian Sea. The land is located...

Compare listings

Compare