03/06/2020

Pasurite e paluajtshme, si investim!

 Covid -19 ishte nje shenjues i rendesishem ne jeten e secilit prej nesh per shkak se per here te pare ne jete, pothuajse e gjithe bota humbi lirine e saj, sigurine per vazhdimesi, prej nje armiku te padukshem.   E vetmja gje qe na kerkohej ne ate periudhe por edhe ne vazhdim, ishte te qendronim sa me shume ne shtepi, per te mbrojtur veten dhe te afermit. Puna, blerjet, cdo gje behej nga...

Si funksionon sistemi i shtijes dhe blerjes se pronave ne Shqiperi kur i drejtoheni nje agjensie?

Ka kaq shume agjenci per shitjen dhe blerjen e pronave ne Shqiperi vitet e fundit, por qytetaret ende hezitojne qe t’ja besojne pronen nje agjencie, mbase per shkak te mungeses se informacionit per menyren e funksionimit te tyre. Disa vite me pare, kur sapo kisha filluar pune ne FF Imobiliare, miqte e mi me pyesin se cfare bene nje agjenci imobiliare? Shume pak prej tyre kishin degjuar qe ekziston nje...

Compare listings

Compare