40 hektare toke ne Durres me 2 euro/m2

40 hektare toke ne Durres me 2 euro/m2

Shitet 40 hektare toke ne Maskuri Durres, e pershtatshme per agrikulture,cmimi 2 euro/m2

Kjo prone eshte e pershtateshme per agrikulture,gjueti ferme etj

3612034

Per me shume informacione na kontaktoni: 

Fabjan Resulaj
tel: +355 (0)69 85 48 550
email: ffimobiliare@gmail.com

img

admin

Related posts

Si funksionon sistemi i shtijes dhe blerjes se pronave ne Shqiperi kur i drejtoheni nje agjensie?

{:sq}Ka kaq shume agjenci per shitjen dhe blerjen e pronave ne Shqiperi vitet e fundit, por...

Continue reading
by Dilejda Karaj

Toke ne shitje ne Llaman Himare 45€/m2

{:sq}Toke ne shitje ne Llaman Himare. Toka ka nje siperfaqje prej 74 000m2. Toka ndodhet prane...

Continue reading
by admin

Toke bujqesore 46.62 hektare -Fier

{:en}Property is located in Fier, Albania. The property is situated along the coast. This land is...

Continue reading
by admin

Join The Discussion

1 × five =